Schoonmaakdienst

Jouw huis wordt met veel zorg en op hotelniveau schoongemaakt. Als ervaren WOW! schoonmakers zien wij direct wat er gedaan moet worden (ook met het stof onder het bed of boven op de deurkozijnen). Mocht je waardevolle spullen of kunstwerken in je interieur hebben, dan zullen wij deze met zorg behandelen. Als wij – het WOW! team – schoonmaken, dan is jouw huis blinkend schoon. Dit komt doordat we altijd vijf basisschoonmaakklussen (de “high five” van het schoonmaakwerk) handhaven. Met deze “High Five” taken is jouw huis gegarandeerd schoon:

1) stof wordt afgenomen
2) vloer gedweild en gestofzuigd
3) keuken geboend
4) badkamer gepoetst
5) en we doen altijd een extra klusje!

WOW! komt wekelijks of om de twee weken bij je langs om de 5 basisschoonmaakklussen te verrichten. Wil je meer of iets anders? Neem contact op!

Reserveer direct of lees meer over de schoonmaakdienst.

Huiscleaning
strijkwerk

Strijk- & opvouwservice

Heb je strijkwerk, maar geen tijd om te strijken? Denk aan strijkwerk zoals overhemden, lakens, kleding en ander wasgoed. Wij van WOW! nemen jouw strijkwerk graag over. Direct bij jou aan huis strijken we alles wat gestreken dient te worden. Heb je liever niet dat we het strijkwerk bij jou thuis doen? Geen probleem! Wij komen deze op een voor jou passend moment ophalen en brengen het weer netjes gestreken en opgevouwen terug bij jou thuis! Overhemden worden met veel zorg aan kledinghangers gehangen. We kunnen zelfs de gestreken en gewassen kleding terug in de kledingkast(en) opbergen. En natuurlijk kun je zelf aangeven hoe vaak je gebruik wilt maken van de strijk- & opvouwservice: eenmalig of structureel? Kies gewoon wat jou goed uitkomt.

Reserveer direct of lees meer over de strijk- & opvouwservice.

post plant en poes

Post Plant en Poes Service

Ga je op vakantie of even een paar dagen er tussenuit? En je hebt niemand om voor je planten, post en/of huisdier te zorgen? Wij van WOW! hebben de ideale oplossing voor jou! En dat is de Post, Plant en Poes Service. Terwijl jij even weg bent, ordenen en sorteren we je post, geven we jouw planten water en zorgen we voor je poes (of ander huisdier). Laten we de kat als voorbeeld nemen. Als je een kat hebt wordt de kattenbak verschoond, de kat gevoed en we geven hem ook een aai over zijn bol (ook de liefde en aandacht is onderdeel van dierenverzorging vinden wij bij WOW!). Heb je vissen, parkieten, konijnen of andere soort huisdieren? Post Plant Poes Service is geschikt voor alle soorten huisdieren. Geen huisdieren? Reserveer de Post Plant en Poes Service alleen voor je planten en post. Meer weten? Neem contact op!

Reserveer direct of lees meer over de Post Plant Poes service.

Waarom voor ons kiezen

  • Ervaring: dienstverleners met ervaring.
  • Betrouwbaar: uitstekende referenties.
  • Verzekerd: aansprakelijke verzekerd.
  • Betrokken: uit liefde voor de zaak.
  • Flexibel: wanneer u maar wilt.
  • Praktisch: Makkelijk online boeken.
  • Veiligheid: Veilig online betalen.