Post Plant en Poes Service

Wil je met een gerust hart op vakantie of een paar dagen weg? En je hebt niemand om voor je planten en je huisdier te zorgen? Wij van WOW! hebben de ideale oplossing voor jou! En dat is de Post Plant en Poes Service.
Terwijl jij even weg bent, ordenen en sorteren we je post, geven we jouw planten water en zorgen we voor je poes (of ander huisdier). Laten we de kat als voorbeeld nemen. Als je een kat hebt wordt de kattenbak verschoond, de kat gevoed en we geven hem ook een aai over zijn bol (ook de liefde en aandacht is onderdeel van dierenverzorging vinden wij bij WOW!). Lees op deze pagina hoe we de Post Plant Poes service doen.

Post Plant en Poes Service is geschikt voor alle soorten huisdieren, maar ook voor alleen je post en/of planten. Meer weten? Neem contact op! Of reserveer direct.

De Post Plant Poes service doen we zo:

post plant poes

1. Poes (of ander huisdier) voeden

Tijdens jouw afwezigheid komen we langs om je kat (of ander huisdier) te voeden en water te geven. Indien nodig dagelijks. Jouw kat heeft met droogvoer de hele dag door eten. Helaas bevat droog voer te weinig water. We komen daarom dagelijks vers water geven, en vullen dit eventueel aan met natte en/of rauwe voeding. We doen dit voor ieder willekeurig huisdier, dus ook voor je konijn, cavia of parkiet.

2. Gezelschap

Naast voeding zorgen we ook voor aandacht en liefde. Het is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de gezondheid van jouw huisdier om te spelen. Voor een poes wordt het aangeraden dagelijks minimaal 30 minuten speeltijd te hebben. Dat is natuurlijk lastig waarmaken als je even weg bent! Gelukkig vangen we ook dit voor je op. Jouw poes krijgt van ons een gezellig half uurtje! Als jij thuis komt heeft hij ook heerlijk ‘gesocialised’.

3. Zorg en schoonmaken

Met liefde en eten overleef je het prima als kat of vogel. Maar een schone kattenbak of vogelkooi is ook wel fijn. Het schoonmaken van de eet- en drinkbakken, de slaapmand en het kattenluik zien we daarom ook als een van onze taken tijdens jouw afwezigheid. Ook de kattenbak (indien je een kat hebt) wordt niet achterwege gelaten. Indien nodig, maken we deze dagelijks schoon en zorgen we voor nieuwe kattengrit of andere bodemdekking. Gebruikt jouw kat of ander huisdier medicijnen? Ook deze zal hij of zij op tijd krijgen toegediend.

4. Planten water geven

Met de Post Plant Poes Service kun je ook jouw planten laten verzorgen. Ook als je geen huisdieren hebt. Niets is namelijk meer treurig dan thuiskomen en ontdekken dat jouw planten nog nauwelijks leven. Wij zorgen ervoor dat dit jou niet overkomt. Omdat iedere plant anders is, stellen we samen een plantenplan op. Zo zorgen we ervoor dat iedere plant de juiste hoeveelheid water krijgt. Als jij weer thuis bent staan jouw planten er net zo mooi (of misschien zelfs mooier) toen voordat jij vertrok.

2. Post sorteren

Ken je dat? Je komt thuis na je vakantie of weekendje weg en je vindt een puinzooi aan post op je deurmat of in je brievenbus. Dat hoeft niet meer. Wij ruimen al jouw post en kranten op, sorteren deze per formaat en inhoud. We maken van reclame en kranten aparte stapeltjes, en gewone post wordt gesorteerd aan de hand van afzender en formaat. Jouw post is heerlijk overzichtelijk voor je uitgestald als je straks thuis komt!

Waarom voor ons kiezen

  • Ervaring: hulpverleners met ervaring.
  • Betrouwbaar: uitstekende referenties.
  • Verzekerd: voor aansprakelijkheid.

  • Betrokken: uit liefde voor het mensen.
  • Flexibel: wanneer u maar wilt.
  • makkelijk online boeken.

  • veilig online betalen.