Schoonmaakdienst

Schakel ons WOW! team  in en garandeer jezelf een blinkend schoon huis. Wij van het WOW! team zijn expert op het gebied van schoonmaken. Ook zijn we heel transparant over wat we wel en niet doen. We staan erom bekend dat we met veel aandacht en precisie huizen schoonmaken. Ook weten we met zorg om te gaan met dure en exclusieve spullen. Veel klanten zeggen oprecht ‘WOW!’ als ze het resultaat van ons schoonmaakwerk zien.
WOW! komt wekelijks of om de twee weken bij je langs om de 5 basisschoonmaakklussen te verrichten, de “high five”: stof afnemen, vloer, keuken en badkamer schoonmaken en een extra klusje. Met deze “High Five” kunnen wij jou een blinkend schoon en verzorgd huis garanderen.

Wil je meer of iets anders dan de “High Five”? Neem even contact op voor een vrijblijvende afspraak. Of reserveer direct onze schoonmaakdienst!

Huiscleaning

De High Five van onze schoonmaakdienst:

1. In de Keuken

Nadat we alle schoonmaakmiddelen en materialen klaar hebben gezet beginnen we met de keuken. De keuken is het meest gebruikte deel van het huis en vergt ook de meeste aandacht. We maken het fornuis schoon (vlamverdelers, branddeksels, plaat- en pandragers), maar ook flesjes, potjes en apparatuur die los op het aanrecht staan en het aanrecht zelf natuurlijk. Ook de koelkast, keukenkastjes en de bijbehorende handvatten maken we schoon. Koffieapparaat en magnetron wordt aan de binnen- en buitenkant schoongemaakt. Het schoonmaken van de keuken wordt afgesloten door de prullenbak te legen en deze met een natte doek aan de binnen- en buitenkant schoon te maken. Jouw keuken is weer fris en gebruiksklaar!

2. Afnemen

Nadat we de keuken hebben afgerond, gaan we verder met het nat en droog afnemen van horizontale oppervlakken. Hier zijn we erg nauwkeurig in. Niet alleen de standaard oppervlakken worden afgenomen zoals tafels en bladen, maar ook deurkozijnen, schilderij- en spiegellijstjes. En natuurlijk ook alle kastjes, tv-meubel, de tv zelf en bijbehorende geluidsapparatuur worden met een droog doekje of een plumeau afgenomen. Ook planken en boekenkasten met een maximale hoogte van 1,5 meter worden stofvrij gemaakt. Eettafel, bijzettafeltjes en andere veel gebruikte oppervlakken worden met een natte doek afgenomen. Als we klaar zijn is alles in je huis weer lekker stof- en plakvrij!

3. Stofzuigen

Aansluitend op het afnemen starten we direct met het stofzuigen van alle vloeren, die toegankelijk zijn. Ook hierin zijn we erg zorgvuldig. We doen ook de oppervlakken die je normaal niet ziet, maar die wel veel stof kunnen vangen zoals onder het bed, de bank of de tafel. Indien er matten en/of vloerkleden aanwezig zijn worden deze gestofzuigd en/of buiten uitgeklopt. Ook jouw gestoffeerde meubels zoals banken en de aanwezige kussens worden gestofzuigd. Nauwkeurigheid tot in de puntjes!

4. WC’s en badkamer

We zijn bijna klaar! Nu alleen nog de badkamer en het toilet. Met veel aandacht maken we schoon: de douche en/of bad, douchekop, maar ook de tegelwand en de vloer, de glasdivisies aan beide kanten, de wastafel, spiegels, kastjes aan de buitenkant. In de badkamer denken we ook altijd aan de verschillende objecten die veel gebruikt worden zoals tandenborstelhouders, bekertjes, shampoo, zeep of andere soort flesjes. De wc wordt aan de binnen- en buitenkant inclusief de tegelwand rondom schoongemaakt (indien er meerdere wc’s zijn worden de andere wc’s ook gedaan). Je maakt je weer schoon in een tip top schone omgeving.

5. Extra klusje

Helemaal aan het einde kun je nog een extra klusje laten doen. Dit zijn meestal klusjes die je maar een paar keer per jaar doet. Denk aan ramen lappen, de koelkast of oven aan de binnenkant of de boekenkasten. Jij bepaalt wat je gedaan wilt hebben, en wij doen de extra klus! Dit is iets wat besproken kan worden.

Waarom voor ons kiezen

  • Ervaring: hulpverleners met ervaring.
  • Betrouwbaar: uitstekende referenties.
  • Verzekerd: voor aansprakelijkheid.

  • Betrokken: uit liefde voor de zaak.
  • Flexibel: wanneer u maar wilt.
  • Praktisch: Makkelijk online boeken.
  • veiligheid: veilig online betalen.

Boek jouw WOW! Schoonmaakdienst.

Boek nu jouw WOW! Schoonmaakdienst en profiteer van 10% korting de eerste maand.