Aangenaam kennis te maken

Team zelfstandige ondernemers

Wist je dat wij een hele bijzondere organisatievorm kennen? Als je gebruik maakt van onze diensten heb je altijd te maken met één van de eigenaren van WOW!. WOW! bestaat namelijk uit een team zelfstandige ondernemers. Geen van ons is in loondienst bij WOW!. Dankzij deze organisatievorm voelt ieder teamlid zich even verantwoordelijk voor de WOW! factor in jouw huis en bij de verzorging van jouw huisdier. Het resultaat is hoogkwalitatieve diensverlening,  daar zijn wij enorm trots op!

Hoe is ‘WOW!’ in ons bedrijfsnaam gekomen?

Heel simpel. Tijdens het inwerken van een nieuw teamlid, gaf Milton (initiator) wat uitleg over de werkzaamheden. Tijdens zijn instructies over hoe je tot een optimaal eindresultaat kan komen, bedacht en vertelde hij tegen de nieuwe collega: “Het doel van jouw werkzaamheden is een ‘WOW!’ van de klant krijgen!”. Toen hij een half uur later precies deze reactie van een klant kreeg wist hij het zeker: ‘WOW!’ moest en zou in de bedrijfsnaam komen.

Ben jij klaar voor dienstverlening op topniveau? Bel of mail ons

Wij beloven dat wij ons best doen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Wij zullen ons werk professioneel verrichten. Er zal geen inspanning van onze kant bespaard blijven om een ‘WOW!’ van jou te horen.
Ons team bestaat uit flexibel inzetbare zelfstandige ondernemers. Allemaal met uitstekende referenties en ervaring om goed voor jouw huis en huisdier te zorgen.
Onze focus ligt bij schoonmaken en strijken, maar ook kunnen wij jouw post, huisdier en/of planten verzorgen tijdens jouw vakantie of afwezigheid. Daarnaast kunnen wij jouw hond(en) uitlaten.
Wij houden het graag makkelijk voor je: geen abonnementskosten en geen contracten. Je kunt ons boeken per week, om de twee weken of voor een los project. Meer weten over onze soepele voorwaarden? Lees hier

Waarom voor ons kiezen?