Strijk- & opvouwservice

Heb je strijkwerk, maar geen tijd om te strijken? Denk aan overhemden, lakens, kleding en ander wasgoed. Het is nog nooit zo makkelijk om je wasgoed te strijken als met WOW!. Wij doen het strijkwerk bij jouw thuis. Heb je dat liever niet? We nemen je ongestreken wasgoed mee en brengen het daarna weer gestreken en opgevouwen terug bij jou thuis (we kunnen het zelfs in je kast terugleggen en ophangen). Op verzoek kunnen we ook jouw was in de wasmachine of wasdroger doen.
WOW! strijk- en opvouwservice kan veel ‘waszorg’ uit handen nemen! Zo ‘basic’ of uitgebreid als jij wenst. Reserveer direct. Heb je vragen of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Dit maakt onze strijkwerk en opvouwservice bijzonder:

strijkwerk

1. Was sorteren

We beginnen altijd met het sorteren van jouw ongestreken wasgoed. Mochten we nog natte was tegenkomen, dan plaatsen we die in de droger. Strijkwerk zoals overhemden, lakens, e.d. halen we eruit, en wat niet gestreken hoeft te worden vouwen we alvast op. Mocht in de tussentijd de droger klaar zijn, pakken we die spullen ook nog even mee voor de volgende stap.

2. Strijken

We hebben nu al het strijkwerk bij elkaar en kunnen beginnen met strijken. Veel van het strijkwerk bestaat vaak uit het strijken van overhemden. Wij doen dit altijd op dezelfde manier, zodat je gegarandeerd een kreuk- en rimpelloos hemd in jouw kast hebt hangen. We beginnen altijd eerst met de kraag, de manchetten en mouwen. Daarna strijken we de schouders. Om te voorkomen dat de overhemden gaan kreukelen tijdens het strijkwerk hangen we de schouders over de strijkplank. We eindigen met de voorkant en sluiten af met de achterkant. Na deze strijkbeurt heb jij een vlekkeloos gestreken hemd!

3. Opvouwen

Na het strijken, beginnen we direct met het opvouwen ervan. Het wasgoed wordt gesorteerd op gebruiker en functie. Servetten, thee-, bad- en handdoeken worden bijvoorbeeld apart gevouwen en gestapeld van de kleding. De kleding zelf wordt per gebruiker gestapeld èn zelfs de sokken worden als paren bij elkaar gezocht. En dan zijn we klaar voor de laatste stap!

4. Opbergen

Jouw was is inmiddels gestreken en opgevouwen. Zorgvuldig leggen we ieder kledingstuk in de juiste la en/of kast. Overhemden worden aan hangers opgehangen in de bijhorende kast. En mochten er ‘single’ sokken over zijn, lossen we hopelijk ‘het mysterie van de verdwenen sok’ op door alle losse sokken op een aparte en makkelijk te vinden plek te plaatsen. In de hoop dat alle paren weer bij elkaar zullen komen.

Waarom voor ons kiezen

  • Ervaring: hulpverleners met ervaring.
  • Betrouwbaar: uitstekende referenties.
  • Verzekerd: voor aansprakelijkheid.

  • Betrokken: uit liefde voor het mensen.
  • Flexibel: wanneer u maar wilt.
  • Makkelijk online boeken.
  • Veilig online betalen.

Boek nu jouw

 WOW! Strijk & Opvouw Service